Julfest med Lövmarks

9 – 10 december / 20:30 – 22:30

Juljazzfest med Lövmarks!

När sångaren Alexander Lövmark gästar Utopia Jazz bjuds det alltid till fest! Denna helg har han (förutom ett ruggigt vasst komp med Arvid Jullander, Adam Ross och Nestorn Tommy Kotter vid pianot) det stora nöjet att få med sig två fenomenala gäster till Utopia!

På fredagen välkomnar vi Alexanders gamla parhäst Vanessa Liftig tillbaka till Utopia. Sångerskan, producenten och musikgeniet Vanessa Liftig är en enormt genrebred kreatör som har samarbetat med många stora namn genom åren. Timbuktu, Wu-tang Clan samt Rick Margitza är enbart ett litet axplock! Denna kväll får vi uppleva henne när hon är som bäst, nämligen i jazzens värld. Rafflande duetter och juldoftande pärlor för hela slanten!

På Lördagen blir Vanessa avlöst av det Stockholmsbaserade stjärnskottet Johanna Petterson. Alexander och Johanna lärde känna varande när dom började planera ett spännande (men fortfarande mycket hemligt projekt!) och ljuv kemi uppstod omedelbart! Energiknippet och scatdrottningen har tagit hela jazzsverige med storm och nu får vi äntligen återse henne på Utopia. Även denna kväll kommer att bjuda på en härlig mix av stämningsfull och svängig julklassiker och kanske en och annat scat-duell!

Hisingens Bobby McFerrin, Stockholms Ella Fitzgerald och Göteborgs Lauryn Hill hälsar er alla hjärtligt välkomna på julfest!

 

Fredagen
Vanessa Liftig, voc
Alexander Lövmark, voc
Tommy Kotter, pi
Arvid Jullander, b
Adam Ross, tr

Lördag
Johanna Pettersson, voc
Alexander Lövmark, voc
Tommy Kotter, pi
Arvid Jullander, b
Adam Ross, tr

___

Entré 100:-
Student 50:-

TIS – TOR 17 – 23 OCH FRE – LÖR 16 – 01 | KARL JOHANSGATAN 6 GÖTEBORG | INFO@UTOPIAJAZZ.COM | +46768941124